Kras Recycling

KRAS verzamelt, verwerkt en verhandelt de afvalstromen papier, karton, folies en kunststoffen voor honderden bedrijven in Europa. Van volledige service in de vorm van gedetacheerd afvalmanagement aan de bron tot het plaatsen van een enkele afvalbak. Inmiddels is KRAS vijfenzestig jaar specialist op dit gebied.

Onze cases

Kras Recycling is met meerdere locaties actief door heel Nederland en ver daarbuiten. Een van de locaties is de veiling waar dagelijks afvalstromen verhandeld worden met verschillende klanten. Maandelijks worden hier honderden orders verwerkt door het personeel voor de verschillende afvalstromen. De gegevens van deze orders worden gecommuniceerd aan de administratie van Kras voor de financiële afwikkeling met de klanten. In de oude situaties werden alle orders vastgelegd op papier waarna deze werden verzonden naar een andere locatie van Kras zodat de administratie deze handmatig kon overnemen in hun ERP pakket om de facturen te genereren. Deze manier van werken resulteerde in een inefficiënt en foutgevoelig proces dat maandelijks veel tijd opslokt van de administratie. In samenwerking met HetKanBeter is er een portal neergezet waar de orders die binnen komen gemakkelijk digitaal kunnen worden vastgelegd. De orders kunnen gemakkelijk automatisch worden verwerkt zodat dit minder tijd van de administratie vereist en ook zonder menselijke fouten worden afgehandeld.

Kras Recycling

Onze cases

Aantal gebruikers: 1-10

Live binnen: 4 weken

4/5
Ja, ik zou HetKanBeter zeker aanraden. Binnen no-time is er voor onze vestiging in Rijnsburg een simpel uitvoerbare oplossing gevonden. Er wordt goed meegedacht en aanpassingen worden snel uitgevoerd.
Carlo Kwakman

Ben je op zoek naar een kosten besparing, een besparing van tijd of is er een probleem dat opgelost moet worden? 

Laat het ons weten en maar gebruik van een vrijblijvend eerste consult.

GRATIS DOWNLOAD

Een oplossing voor elk probleem zonder inzet van code!

Whitepaper jpg
Whitepaper jpg

Klanten vertellen over hun samenwerking met HetKanBeter

Met onze klantgerichte werkwijze vinden we de meest effectieve oplossing voor onze klanten.

HetKanBeter logo

DOWNLOAD WHITEPAPER HIER!

Vul uw gegevens hieronder in en klik op download. We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.