Hoe gaat HetKanBeter te werk?

Wij van Hetkanbeter houden van een no-nonsense aanpak. Wij zijn een hardwerkend, nuchter, jong team met een doel! Wij zorgen er met onze vernieuwende aanpak voor dat jouw processen verbeterd worden door middel van een totaal nieuw concept. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en hebben voor elk vraagstuk dé oplossing. Geen probleem is voor ons te moeilijk, wij zien hierin juist een uitdaging!  Wij beginnen het traject met het in kaart brengen van jouw wensen. Dit doen we altijd onder het genot van een kop koffie.

Met de kennis van de processen en informatiebehoefte die we hebben geïnventariseerd kunnen we een goede verwachting geven van de investering, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer beide partijen enthousiast zijn over een verdere samenwerking, gaan we samen voor een succesvolle afronding van het project en verbetering van de processen.

Uiteraard staat HetKanBeter na implementatie altijd klaar voor ondersteuning en beheer van de oplossing. Zo zorgen we ervoor dat ook jouw bedrijf Beter wordt!

HetKanBeter afbeelding werkwijze

Een beter bedrijf in 6 overzichtelijke stappen

HetKanBeter stap 1 inventarisatie

1. Inventarisatie

Bezint, eer ge begint!

In deze fase leren we elkaar, de processen en informatiebehoefte beter kennen. Dat doen we door middel van een goed gesprek met de mensen die betrokken zijn bij de te realiseren oplossing van jullie probleem. Op die manier heeft iedereen een helder beeld welke uitdagingen er zijn en hoe we deze kunnen aanpakken.

Het resultaat van deze fase is dat de uitdagingen helder in kaart gebracht worden en we allemaal weten wat er beter kan. Was de koffie lekker en het gevoel goed? Dan gaan we samen voor een Proof of Concept!

Geen code, geen probleem!

Na het afronden van de inventarisatie, gaan wij op zoek naar een geschikte oplossing. Is deze niet in de markt te vinden? Dan kunnen wij deze zelf snel en zonder gedoe ontwikkelen zonder te programmeren. In beide gevallen gaan we voor een demo waarin een aantal uitdagingen opgelost worden. Zo krijgen jullie een duidelijk beeld van de mogelijkheden.

Nu jullie ook enthousiast geworden zijn over de oplossing en mogelijkheden, gaan wij snel aan de slag met de verdere ontwikkeling van jullie oplossing.

HetKanBeter stap 2 proof of concepts

2. Proof of concept

HetKanBeter stap 3 ontwikkeling

3. Ontwikkeling

Niet denken, maar doen!

In deze fase wordt er hard gewerkt om van de demo een volledig werkende oplossing te maken. De functionaliteiten worden uitgewerkt en gepresenteerd. Dit is tevens de fase waarin de betrokkenen de gerealiseerde functionaliteiten kunnen testen, zodat eventuele aanpassingen tijdig opgepakt worden.

Door de snelheid van no-code ontwikkeling kunnen we binnen no-time door naar de volgende fase.

We zijn er bijna!

De oplossing is gerealiseerd, getest en klaar voor gebruik. Aangezien onze maatwerk-oplossingen 100% aansluiten op jullie wensen, is het gebruik ervan erg intuïtief met als gevolg dat de leercurve niet groot is.

Software implementaties zijn vaak stressvolle trajecten, maar gelukkig is dit voor HetKanBeter niet de eerste keer. Zelfs de grootste uitdagingen lossen wij met gemak voor je op. Hier ligt onze grootste kracht. Wij zorgen voor een implementatie zonder grijze haren!

HetKanBeter stap 4 implementatie

4. Implementatie

HetKanBeter stap 5 go live

5. Go Live

Champagne!

Na een periode van testen, aanpassen en implementeren kan er nu eindelijk genoten worden van efficiëntere processen en een verbeterde informatievoorziening. Proost!

We laten je niet in de steek!

Zodra de oplossing in gebruik is genomen, staat het team van HetKanBeter altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden of je ondersteuning te bieden waar nodig. Ook nu blijven jullie de vruchten plukken van onze werkwijze, aangezien wij staan voor langdurige samenwerkingen met onze relaties.

HetKanBeter stap 6 het beheer

6. Beheer

GRATIS DOWNLOAD

Een oplossing voor elk probleem zonder inzet van code!

Whitepaper jpg
Whitepaper jpg
HetKanBeter logo

DOWNLOAD WHITEPAPER HIER!

Vul uw gegevens hieronder in en klik op download. We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.