Camelot ICT groep

Camelot ICT Groep BV is een resultaatgerichte en professionele ICT dienstverlener met als doelstelling om onze relaties te voorzien van eerlijke en objectieve adviezen. Camelot ICT Groep kan u helpen met alle uitdagingen die er zijn op het gebied van ICT, van kleinschalig tot heel breed.

Onze cases

Van onze relaties ontvangen wij regelmatig een verzoek om een nieuwe medewerker toe te voegen in systemen. Om een medewerker toe te voegen is ontzettend veel informatie nodig zoals toegang tot schijven, rechten en applicaties. Aangezien deze informatie per klant verschilt en er regelmatig schijven, applicaties en rechten worden gewijzigd, was het lastig voor de klant om de volledige informatie over te brengen. Om dit gemakkelijker te maken is dit proces geautomatiseerd en gedigitaliseerd middels software van HetKanBeter. Hierdoor is het voor HR-medewerkers van onze relaties gemakkelijker geworden om alle ICT-voorzieningen voor nieuwe medewerkers aan te vragen, van mailbox tot laptop. Hierbij hebben ze tevens controle over de uitdiensttredingen en wordt voorkomen dat er onnodig licenties worden betaald na een uitdiensttreding. Dit resulteert in tijdswinst en kostenbesparingen.
Case logo Camelot

Camelot ICT groep

Onze cases

Aantal gebruikers: 50-100

Live binnen: 6 weken

5/5
Absoluut! Hetkanbeter is een jong energiek team en schakelt snel en denkt mee om technische vraagstukken om te zetten in processen.
Gerben Goede

Ben je op zoek naar een kosten besparing, een besparing van tijd of is er een probleem dat opgelost moet worden? 

Laat het ons weten en maar gebruik van een vrijblijvend eerste consult.

GRATIS DOWNLOAD

Een oplossing voor elk probleem zonder inzet van code!

Whitepaper jpg
Whitepaper jpg

Klanten vertellen over hun samenwerking met HetKanBeter

Met onze klantgerichte werkwijze vinden we de meest effectieve oplossing voor onze klanten.

HetKanBeter logo

DOWNLOAD WHITEPAPER HIER!

Vul uw gegevens hieronder in en klik op download. We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.