Wie is HetKanBeter?

HetKanBeter is dé partij voor het optimaliseren van uw processen. Op basis van het in kaart brengen van de processen en informatiebehoefte verzorgen wij een softwareoplossing die precies doet wat uw bedrijf nodig heeft.

Onze Visie

Wij geloven erin dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen manier van werken heeft. Daarom sluiten standaard software oplossingen niet volledig aan op jullie wensen en dit leidt weer tot negatieve ervaringen. Dit gaat hand in hand met langlopende projecten en budgetten die overschreden worden. Wij vinden dat het beter moet, en weten dat het ook beter kan!

Software is ondertussen niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven, wij vinden daarom dan ook dat het laagdrempelig en toekomstbestendig moet zijn. Doordat wij altijd een oplossing realiseren die 100% aansluit op jullie werkwijze zijn we in staat de efficiency en kwaliteit te verhogen binnen jouw organisatie.

Maatwerk zonder te programmeren?

“The future of coding is no coding at all”. Die uitspraak komt uit de mond van GitHub-CEO Chris Wanstrath en geeft eigenlijk in een notendop de essentie van no-code programmeren weer. No-code biedt de mogelijkheden en middelen om software-toepassingen te ontwikkelen zonder daarbij ingewikkelde codes te hoeven schrijven. Zonder gebruik te maken van code is het mogelijk om dit tot wel 10x sneller en goedkoper te realiseren dan de traditionele software ontwikkelaars.

10x Sneller

Door gebruik te maken van no-code
kunnen wij software sneller
ontwikkelen en implementeren.

2x Goedkoper

Geen dure developers weken lang aan het werk, slimme en betaalbare maatwerkoplossingen die aansluiten op uw huidige software.

100% Maatwerk

Ontworpen, gebouwd en beheerd door een team met kennis van jouw processen! Vanuit de inventarisatie maatwerk oplossingen.

Waarom geloven wij dat het beter kan?

Met onze gecombineerde ervaring hebben wij gemerkt dat bedrijven vaak een ‘out of the box’ softwarepakket aanschaffen die na aanschaf veel aanpassingen vereisen van zowel het pakket als de processen bij de klant. Vaak resulteert dit in langlopende projecten en budgetten die overschreden worden. Hierom dachten wij, dit kan beter en zijn wij aan de slag gegaan met No-Code softwareontwikkeling.

Waarom is HetKanBeter dan ook echt beter?

Bij HetKanBeter hebben we geen klanten maar relaties. Wij houden van korte lijnen, daarom heeft iedereen bij ons kennis van bedrijfsprocessen en weet dit te vertalen naar een technische oplossing. Zo werken we super efficiënt en voorkomen we misverstanden in de communicatie, en doen we geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Wij denken niet in code maar in functionaliteit. Dit is mogelijk door naast de reguliere oplossingen in de markt ook gebruik te maken van no-code oplossingen. Dit biedt de mogelijkheid om software te ontwikkelen zonder daarbij ingewikkelde codes te hoeven schrijven. Zo realiseren we oplossingen in weken in plaats van maanden! Daarnaast gaan wij een flinke uitdaging niet uit de weg! Stelliger nog; Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij voor de meest ingewikkelde problemen een oplossing kunnen bieden. Daag ons maar uit!

Ons team

Met gebundelde krachten en expertises vinden wij de meest optimale en unieke oplossingen voor onze klanten. Als team zijn we sterk in technische- en proces matige kennis om maatwerk oplossingen te bieden. Onze jarenlange samenwerking geeft ons ruime ervaring om uit te putten.

Frenck Smit

Technisch consultant

Alex Schilder

Proces consultant

Kees Veerman

Proces Consultant

Johan Beemsterboer

Data Consultant

GRATIS DOWNLOAD

Een oplossing voor elk probleem zonder inzet van code!

Whitepaper jpg
Whitepaper jpg
HetKanBeter logo

DOWNLOAD WHITEPAPER HIER!

Vul uw gegevens hieronder in en klik op download. We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.