Sanaja

Sanaja is een groothandel voor de professionele schoonmaak gelegen in Volendam. Zij zijn totaalleverancier voor sanitaire voorzieningen, schoonmaakmiddelen, schoonloopmatten, hulpmaterialen, hygiëne boxen en werkwagens machines. Sanaja ontzorgt hun klanten van A tot Z en bied altijd duurzame varianten aan.

Onze cases

Sanaja is een groothandel die levert aan klanten met meerdere locaties door het hele land. Deze locaties worden beheerd door verschillende rayonleiders, zij zijn verantwoordelijk voor de correcte bevoorrading van de locaties. De rayonleiders communiceren de benodigde hoeveelheid materialen aan Sanaja zodat hiervoor een order wordt geplaatst. In de huidige situatie wordt dit op allerlei manieren gedaan zoals telefonisch of via een email waarna de order wordt aangemaakt in AFAS. Deze manier van werken resulteerde in een inefficiënt en foutgevoelig proces. In samenwerking met HetKanBeter is er een platform neergezet waar alle klanten van Sanaja gemakkelijk hun orders kunnen plaatsen. Door gebruik te maken van een koppeling met AFAS worden deze orders automatisch verwerkt en de facturatie hiervan sneller en zonder fouten afgehandeld.
Customer case Sanaja logo

Sanaja

Onze cases

Aantal gebruikers: 10-50

Live binnen: 4 weken

5/5
Ik zou HetKanBeter zeker aanraden! In korte tijd zijn onze requirements omgezet naar een operationele app die we live konden zetten. Alle punten die we daarna tegenkwamen werden supersnel afgehandeld zodat de opstart-issues voor de eindgebruiker nauwelijks merkbaar waren. Een hele fijne samenwerking!
Klaas Zeeman

Ben je op zoek naar een kosten besparing, een besparing van tijd of is er een probleem dat opgelost moet worden? 

Laat het ons weten en maar gebruik van een vrijblijvend eerste consult.

GRATIS DOWNLOAD

Een oplossing voor elk probleem zonder inzet van code!

Whitepaper jpg
Whitepaper jpg

Klanten vertellen over hun samenwerking met HetKanBeter

Met onze klantgerichte werkwijze vinden we de meest effectieve oplossing voor onze klanten.

HetKanBeter logo

DOWNLOAD WHITEPAPER HIER!

Vul uw gegevens hieronder in en klik op download. We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.