VAB Afbouwgroep

VAB Afbouwgroep is al ruim 25 jaar actief in heel Nederland, en is een organisatie waar innovatie, hoge verwachtingen en kwaliteit aan de orde van de dag zijn. VAB Afbouwgroep bekleedt een prominente marktpositie en werkt samen met Bouwbedrijven, Woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren, projectontwikkelaars en architectenbureaus voor kleine- en zeer omvangrijke opdrachten. Innovatiekracht in nieuwe materialen en technieken zijn kenmerkend voor VAB Afbouwgroep.

Onze cases

VAB Afbouwgroep werkt al jaren samen met verschillende onderaannemers die ieder hun eigen specialiteiten hebben en aan wie een groot deel van de werkzaamheden op projecten wordt uitbesteed. Werknemers van deze organisaties vragen per mail d.m.v. Excel files hun bon aan en geven hun gewerkte uren door. De mandagen werden verder verwerkt in Microsoft Access. Deze manier van werken resulteerde in een inefficiënt en foutgevoelig proces. In samenwerking met HetKanBeter is er een platform neergezet waar alle onderaannemers van VAB Afbouwgroep gemakkelijk en real-time hun uren en productie kunnen doorgeven. Door gebruik te maken van een koppeling met de financiële systemen wordt de administratie hiervan sneller en zonder fouten afgehandeld.
Case logo VAB Afbeelding

VAB Afbouwgroep

Onze cases

Aantal gebruikers: 100+

Live binnen: 4 weken

5/5
Ik zou HetKanBeter zeker aanraden. Ze hebben onze wens in record tempo omgezet naar een werkbare oplossing die wij komende tijd steeds verder willen uitbreiden. De lijntjes zijn kort, ze denken mee en aanpassingen zijn in mum van tijd gedaan.
Cindy Kes

Ben je op zoek naar een kosten besparing, een besparing van tijd of is er een probleem dat opgelost moet worden? 

Laat het ons weten en maar gebruik van een vrijblijvend eerste consult.

GRATIS DOWNLOAD

Een oplossing voor elk probleem zonder inzet van code!

Whitepaper jpg
Whitepaper jpg

Klanten vertellen over hun samenwerking met HetKanBeter

Met onze klantgerichte werkwijze vinden we de meest effectieve oplossing voor onze klanten.

HetKanBeter logo

DOWNLOAD WHITEPAPER HIER!

Vul uw gegevens hieronder in en klik op download. We gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.